• Pivolté on stage 2024

    1) Wie? Wanneer? Waar?

    Leeftijd: vanaf 8 jaar

    Wanneer: Zondag 30 juni t.e.m. donderdag 4 juli 2024

    Waar: Vormingscentrum Destelheide, Destelheidestraat 66, 1653 Dworp

    2)   Wat kan je verwachten?

    Tijdens onze dansstage krijg je dagelijks les in 3 dansstijlen (modern, improvisatie en jazz) en is de insteek om je danstechnische skills verder te ontwikkelen en daarbij ook te werken naar expressie, inleving en improvisatie in een choreografie. Daarnaast organiseren we toffe nevenactiviteiten voor teambuilding van de groep. We werken gedurende de stage toe naar een toonmoment, waarbij je alles wat je deze dagen geleerd hebt kan tonen aan jouw publiek!

    3)    Vervoer:

    Op zondag worden jullie verwacht met eigen vervoer en mogen jullie ouders samen met jou je kamer bekijken en inrichten. Op donderdagmiddag komen we gezamenlijk met een bus terug naar Brasschaat. Daar sluiten we de dansstage af rond 17.00 met een toonmoment in de turnzaal van het Gib voor ouders ,familie en vrienden.

    4) Prijs: 

    € 250,- pp inclusief danslessen, neven- en avondactiviteiten, busrit terug van Dworp, verzekering, overnachting, ontbijt/middagmaal/vieruurtje/avondmaal en drinken tijdens de maaltijden. Extra frisdrank en snacks niet inbegrepen. 

    5) En… een leuke gadget als herinnering!

    6) Heb je er zin in? Schrijf je dan in!

    Via deze link: https://app.ledenbeheer.be/dan...


    Ik ga akkoord dat de inschrijving geldig is na inschrijving en betaling.

    Bij te weinig inschrijvingen zal Pivolté de stage annuleren en het overgemaakte bedrag terugstorten.