• Workshops @ Pivolté

    27 december van 19u00 to 20u30: Kato Thomas - Modern 9-12 jaar

    28 december van 19u00 tot 20u30: Kato Thomas - Modern +12 jaar

    Meet Kato! Kato is een allround freelance dansartiest gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, met een focus op hedendaagse dans. Na 12 jaar dansen bij Pivolté bracht haar passie voor beweging en droom om professionele danser te worden haar naar Londen. Na haar opleiding aan Trinity Laban Conservatorium heeft ze reeds mogen meewerken aan verschillende optredens en projectjes, inclusief een nationale tour met Emergence Dance Company.

    28 december van 20u30 tot 22u00: Rebecca De Kempe - Showjazz +12 jaar

    Meet Rebecca! Rebecca is als uitvoerend danser en dansdocent gespecialiseerd in jazz en commercial. Haar opleiding kreeg ze hoofdzakelijk bij London Studio Centre, één van de grootste dansopleidingen in het Verenigd Koninkrijk. Ze studeerde in 2020 af als Bachelor of Arts in Theatre Dance (Jazz Dance) met First Class Honours, grootste onderscheiding. Tijdens deze, 3 jarige zeer technische opleiding, kreeg ze les van gerenommeerde docenten in ballet, jazz, modern, tap, partnering en hiphop die zelf hun sporen hadden verdiend op West End en in de Britse en internationale danswereld. Ze maakte ook deel uit van de Jazz Dance Company 2020.

    Voor haar opleiding in Londen had Rebecca al de opleiding tot dansdocent gevolgd van de Vlaamse Trainersschool in samenwerking met Danssport Vlaanderen. Vanaf 2016 mocht zij zich Initiator Jazz en Urban noemen. In hetzelfde jaar deed ze haar eerste uitgebreide professionele showervaring op door deel uit te maken van het internationaal showballet van ‘het Witte Paard’ in de zomershow ‘80th Celebration’.

    Sinds haar terugkeer uit het Verenigd Koninkrijk in 2020 is Rebecca professioneel actief als uitvoerend danser en dansdocent. Je kon haar zien op theater tijdens James de Musical Live en als danser tijdens de ‘K3 Kom Erbij’ tour. Voor televisie verleende ze haar medewerking aan De Kastaars, Tien Om Te Zien, K2 Zoekt K3, The Masked Singer en enkele videoclips. Daarnaast performt Rebecca op allerhande evenementen zoals Tomorrowland, Foute Party van Q-music, Joe Singalong, Moose Bar XXL, Belgian Event Awards, Stephex Masters, World Choir Games, Zoute Grand Prix, Matexpo enz...

    Ook als dansdocent zit Rebecca niet stil. Ze gaf reeds les in verschillende dansopleidingen en legt zich momenteel voornamelijk toe op het geven van workshops omwille van de combinatie met haar uitvoerend werk. Ook choreograferen is een passie waar ze zich in de toekomst nog verder wil op toeleggen.

    Heb je nu al zin om je warm te dansen tijdens deze workshops? Schrijf je dan NU in via onderstaande link: 

    https://app.ledenbeheer.be/dan...

    PS: Om de all-in formule te bestellen voor de +12 workshops, stop je gewoon beide workshops in je winkelmandje en de korting wordt automatisch toegevoegd.