DOCENTEN

Aurélie

Kleuterdans, Kinderdans

Aurélie Thomas werd geboren in een muzikale familie en gaat al jaren dansend door het leven. Ze begon met dansen op 3-jarige leeftijd en kwam op haar 9 jaar terecht in dansschool Pivolté. Gedurende tien jaar danste Aurélie mee met de demoteams hiphop en jazz en volgde ook heel wat andere lessen binnen Pivolté, zoals pointes, klassiek ballet, modern, … 

In onze dansschool neemt Aurélie sinds enkele jaren verschillende uren kinder- en kleuterdans voor haar rekening. Dankzij de ervaring die ze opdeed tijdens de lessen kleuterdans van juf Birgit, waar ze elke woensdagmiddag mee kwam helpen gedurende haar hele middelbare schoolcarrière, leerde ze de reeds kneepjes van het vak. Meehelpen tijdens lessen van andere docenten veranderde geleidelijk aan in het ingeschakeld worden voor vervangingen en/of dansdagen en leidde uiteindelijk tot het geven van enkele vaste uren in onze dansschool.  

In 2016 maakte Aurélie de beslissing om verder te studeren en de voetsporen van haar moeder te volgen. Ze volgde de opleiding ‘Professionele Bachelor Leraar Kleuteronderwijs’ en rondde deze af in 2020 aan de Thomas More Hogeschool. Echter voelde Aurélie zich toen nog niet klaar om in het werkveld te stappen en wilde nog een andere uitdaging om haar kennis te verruimen. Ze volgde aansluitend de verkorte opleiding ‘Professionele Bachelor in de Toegepaste Psychologie’ en behaalde haar diploma in 2022. 

Ondertussen werkt Aurélie full time als kleuterjuf en is erg gedreven in het lesgeven aan onze jongste dansers.

Binnen Pivolté staat Aurélie in voor de kleuter- en kinderdanslessen.