• Proficiat aan onze demogroepen

    Tijdens de danswedstrijden Dance Mania in het CC van Sint-Gillis Waas en Dans Op in het CC De Kollebloem haalden onze demogroepen jazz knap de eerste plaatsen in alle niveaus én leeftijdscategorieën.

    De jongste demo1dansers brachten met 'Mamma Mia' een sprankelende choreografie op de tonen van Abba. In een originele muzikale mix brachten ze de hoogtepunten tot leven op hits als Mamma Mia, Voulez-Vous en Kisses of fire. Met hun kisses of fire namen ze trots de gouden beker in ontvangst.

    Demo jazz jeugd bracht met 't Smidse' de folkore jazz terug tot leven. Op de tonen van Laïs dansten zij een wervelend nummer vol techniek, expressie en originaliteit. Terecht in hun categorie de winnaar met grote voorsprong.

    De oudste demodansers jazz brachten met 'Regarde-moi' een herwerkte choreo opnieuw tot leven die 8 jaar geleden al hoge toppen scoorde. Werner Leysen herwerkte zijn bestaande choreo tot een nog sterker en gevarieerder geheel. Hiermee wisten zij het publiek te bekoren en verdienden ook zij de 1ste plaats.

    Ook de demogroepen hiphop deden het voortreffelijk op de afgelopen concours! 

    Hiphop kids namen een geweldige start met hun nummer 'Next Level' en behaalden hiermee een verdiende 1ste plaats onder leiding van Karen Meyten. 

    Demo hiphop jeugd onder leiding van Sophie Pelsmaekers bracht hun nieuwe nummer 'Feel Free'. Een vernieuwende choreografie die tot een goed einde werden gebracht. Heel mooie muzikale uitwerking die terecht een score van 161 punten verdiende en de 2de plaats.

    Demo hiphop jongeren met coach Ruben Van Parys bracht hun nieuwste creatie 'Man's not hot'. Een grote groep dansers die een mooie prestatie neerzette en maar liefst de zilveren beker mocht ontvangen.

    Tenslotte haalde demo klassiek op de Dance Waves competition in Merksem ook de eerste plaats in deze internationale open competitie met groepen uit Nederland en België. Een knappe choreografie van Tessa Geelen!  

    Mooie kostuums en schmink maakte al deze dansnummers helemaal af.

    Proficiat aan al onze demodansers, hun docenten en het creatieve ouderteam dat ons daarbij hielp!