• Nieuwsflash kaartverkoop shows

    -Op zondag 24 april start de kaartverkoop voor de shows van Pivolté. Deze gaat officieel van start om 10u.00 in de Dansstudio van Pivolté, Oude Baan 52 te Brasschaat. Hierbij komen 20 vrijwilligers een hele middag helpen. U betaalt op deze dag bij voorkeur elektronisch via Payconiq of bancontact.

    -Vanaf 10u.00 kunt u een volgnummer bekomen bij de infostand. Dit volgnummer geeft aan de hoeveelste in rij u bent voor de kaartverkoop. U hoeft dan niet aan te schuiven, maar bent vrij om iets te gaan drinken en/of een andere activiteit in de buurt te ondernemen. U kunt natuurlijk ook ter plaatse blijven wachten.

    -Via een infolijn 0477385530 en onze Facebook-pagina kunt u immers steeds te weten komen welk volgnummer op dat moment bediend wordt, zodat u tijdig terug kan zijn.  (Let wel, te laat komen betekent een nieuw volgnummer nemen!) 

    -Kaarten voor de shows zijn aan 22 euro beschikbaar zolang de voorraad strekt. Per koper kunt u maximum 20 kaarten aankopen. De laatste 100 plaatsen per show worden verkocht aan 2 kaarten per gezin om dan zoveel mogelijk gezinnen nog de kans te geven aan kaarten te geraken.

    We wensen u een aangename, succesvolle en vlotte kaartverkoop!