Welkom bij Dansstudio Pivolté

Pivolté is reeds 30 jaar een gevestigde waarde in de wereld van de dans. In onze dansstudio kan je terecht voor een leuke dansles op verschillende locaties te Brasschaat en te Schoten. Onze dynamische dansschool staat borg voor hoogstaande kwaliteit en een intense dansbeleving. Wij zijn bovendien de trotse bezitter van de titel “Best Dance Team of the Year”!


Onze lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden vanaf 3 jaar en worden georganiseerd op verschillende dansniveaus per leeftijdsgroep.

Onze kwalitatieve dansschool geeft les in verschillende dansdisciplines, waaronder:

Klassiek ballet - Pointes - Jazzdans

Floorwork - Moderne dans - Hiphop

Kleuterdans - Kinderdans - Musical 

Bovendien kan je bij ons ook terecht voor privélessen en individuele coaching.

Onze lessen worden gegeven door professioneel opgeleide danspedagogen met jarenlange ervaring in de dansdiscipline waarin ze gespecialiseerd zijn. Er wordt gewerkt in beperkte groepen met individuele aandacht voor elke deelnemer.

Dansers met talent kunnen deelnemen aan de demogroepen. Deze groepen trainen meerdere malen per week, verzorgen verschillende optredens en nemen deel aan wedstrijden. In de demogroepen kan je dansen op topniveau in combinatie met jouw studie.

Pivolté bruist van energie en bezorgt je een kwalitatief hoogstaande dansles.

We verwelkomen jou graag in een van onze danslessen en zijn ervan overtuigd dat ook jij jouw draai vindt in onze dansschool!