DOCENTEN

Ianthe

Kleuterdans, Kinderdans, Jazzdans, Modern

Ianthe Vanagtmael is geboren in Brasschaat op 22 Juli 2000. De danskriebel had ze op jonge leeftijd al te pakken. Al vanaf 4-jarige leeftijd danste ze in een dansschooltje en was het jaarlijkse optreden een echt hoogtepunt. Ook maakte ze als kleuter al kleine choreografieën voor het schooloptreden. Choreografieën maken is iets wat ze is blijven doen. Ze heeft dan ook de afgelopen twee jaar aan verschillende solo wedstrijden deelgenomen waarvoor ze haar choreografie zelf had gemaakt. Ze werd hier wel goed voor begeleid door Werner Leysen en Maxime Mertens.

Toen ze 11 jaar werd, ontdekte ze Dansschool Pivolté. Ze begon hier met dansen in een basisles, maar belandde al snel in verschillende demoteams (jazzdans, klassiek ballet).

Dansen is voor haar een passie en een uitlaatklep. Daarbuiten heeft ze ook echt een hart voor kinderen. Ze behaalde zowel een Professionele bachelor leraar in kleuteronderwijs als ook een  Professionele bachelor Toegepaste psychologie. Momenteel is ze aan de slag in het kleuteronderwijs en als zorgleerkracht.

Binnen Pivolté staat Ianthe in voor kleuterdans, modern en jazzdans en daarnaast als coach voor onze demo jazz 12-15 jaar.