DOCENTEN

Marie

Communicatiemanager

Marie Keustermans, geboren in 1999, startte als 4-jarig meisje met dansen bij Pivolté. Ze begon met klassiek ballet, maar dit breidde zich al snel uit naar meerdere stijlen (jazzdans, pointes en modern). Helemaal gebeten door de dansmicrobe belandde ze na een aantal jaar ook in verschillende demoteams (jazzdans en klassiek ballet), waardoor ze heel wat uren per week spendeerde in onze dansstudio.

Ook al had Marie een enorme passie voor dans, koos ze er na lang twijfelen toch voor om dit niet verder te studeren. Door Pivolté kon ze namelijk haar passie makkelijk op niveau combineren met een andere studie. Ze koos er dus voor om na haar middelbaar een Bachelor in de Communicatiewetenschappen en Master in de Strategische Communicatie te volgen aan de Universiteit Antwerpen. Hierna besloot ze nog om een banama in Event & Experience te behalen aan Thomas More in Mechelen.

Sinds oktober 2023 staat Marie, naast zelf nog wekelijks danslessen (demo klassiek, company en pointes) te volgen, ook in voor de externe communicatie en social media van Pivolté.

Na 20 jaar al deel uit te maken van de Pivolté dansfamilie is ze helemaal klaar om de passie, kwaliteit en liefde voor dans van Pivolté te delen met iedereen via alle verschillende kanalen! 


Indien nodig, kan je contact opnemen via: marie.keustermans@hotmail.com