Vicky

Musical

Vicky Van Wallendael is geboren te Brasschaat in 1988. Op haar 5 jaar is ze begonnen met Acrobatische gymnastiek, wat ze 11 jaar met hart en ziel heeft gedaan en meerdere malen Provinciaal, Vlaams, Nationaal en Internationaal kampioen werd. Ook danste en turnde ze op haar 12 jaar mee in de magische dinnershow ‘A lucky night in Vegas’, die 3 maanden lang te zien was in de Zuiderkroon te Antwerpen.

In al die jaren had ze ook een passie voor dans en musical en besloot ze op haar 17de om volledig voor dans en musical te gaan en volgde ze binnen Pivolté de stijlen Modern, Jazz, Showdance, Wedstrijddans, Ballet, Pointes en Musical.

Daarnaast kreeg ze ook hoogstaande lessen van enkele bekende als Roy Julen, Roberto Da Costa, Isabelle Beernaert, Laurant Flament, Annemie Gilles, Kirsten Cools, … en speelde ze verschillende (hoofd)rollen in kleine musical producties.

Op haar 21ste  studeerde ze af als leerkracht en besloot ze om haar passie te gaan doorgeven en begon ze dans- en musicallessen te geven in organisaties als Jespo, Dansliga, Jeugd en Dans en Musical On Stage als ook in verschillende dansscholen.

Intussen geeft ze nog steeds verschillende dansstijlen, heeft ze wedstrijdgroepen die jaar na jaar verschillende Provinciale, Vlaamse, Nationale en Internationale prijzen wegkapen en heeft ze meerdere succesvolle musical afdelingen.

Sinds 2018 is Vicky te zien in de spektakel-musical 40-45 van Studio 100.